0

ЗА АТЕЛИЕТО

Екип

Нашият екип има дългогодишен опит в грижата за Вашата безупречна визия, превръщайки вашите творчески желания и очаквания в практически приложими.

Дейност

Предлагаме готови модели, но и даваме възможност да творите и избирате модела на вашата дреха, материал и размер.

История

Бутик-ателие „Венеция” е създадено през 2009г. Първоначалната му идея бе само за ремонтни дейности на дрехи, но постепенно след проявен интерес от страна на клиенти, започнахме да шием и дрехи по поръчка. В процеса на развитие на бутик-ателието се стартира със собствени модели и предлагането на широка гама както от разнообразни модели на дрехи, така и от платове. В резултат от дейността си бутик-ателие „Венеция” стана популярна собствена марка. В етапите от развитието си бутик-ателието преминаваше през своите силни и слаби моменти и през всичките тези години клиентите бяха и са двигател за развитието на ателието. Днес бутик-ателието минава на ниво онлайн поръчки на дрехи, както по наши модели, така и по избор на клиента. Именно поради интереса на клиенти, които не могат да дойдат на място. Благодаря за подкрепата уважаеми клиенти, очакваме Ви!

Мисия

Превръщаме Вашият избор на дреха в реалност.

Визия

Нашето Бутик-ателие работи съвместно с Вас за удовлетворяването на вашите идеи относно модните тенденции и реализирането на перфектният стайлинг.

Партньори

  • Какаду, София;
  • Биноври, София;
  • Нико 16, Кюстендил.